Om JR Regnskab

JR Regnskab

Virksomheden blev etableret tilbage i 2005. På forespørgsel fra revisionsfirmaet KPMG, København begyndte Jeanette Rømer at tilbyde sine kompetencer indenfor et bredt felt af opgaver; regnskabsassistance og økonomistyring i den mindre til mellemstore virksomhed, som har størst udbytte af den fleksible finance manager.

Derudover kom der en række opgaver til inden for administration af investeringer i holdingselskaber. Det betyder, at virksomheden i dag har opbygget en stor erfaring inden for et hvilket som helst område af den moderne virksomheds regnskabs- og finansafdeling.

Hvem er Jeanette Rømer?

Med en stærk ballast fra revisionsbranchen kombineret med mere end 13 års erfaring som selvstændig problemknuser og seriøs ekstern samarbejdspartner til regnskabsafdelingen, anpartshaver, virksomhedens eksterne revisor, advokat med flere – kan Jeanette Rømer udfylde adskillige roller i virksomheden herunder varetage daglige administrative og regnskabsmæssige udfordringer eller ved at varetage rutinerne omkring skattemæssige indberetninger eller særlige interne behov for økonomirapportering.

JR Regnskab, ejer Jeanette Rømer

Lad os om regnskabet - og få
100% tid til din forretning